събота, 10 октомври 2015 г.

Сладкиш с ядки и шоколадов карамел

За мен е удоволствие да ви представя този сладкиш, който веднага попадна в графата "сполучлив експеримент". 
Рецептата измислих в движение и според наличните у дома продукти. Върху бисквитен блат подредих парченца шоколад, накиснати в ром ядки (орехи, белени бадеми и лешници). Полях сладкиша с две разбити, заедно с  подсладено кондензирано мляко, яйца. Пеках до готовност във фурната - някъде към 35 минути (докато сладкиша спре да се "клати"). Шоколадът се разтопи и се разля между ядките. Получи се доста добра комбинация с дъх на шоколадов карамел и хрупкави ядки. Да ви е сладко! 




Няма коментари:

Публикуване на коментар